back

14 грудня 2017

У районі вшанували учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

До Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС 14 грудня в райдержадміністрації відбулася урочиста зустріч керівництва району з ліквідаторами.

З вітальним словом до присутніх звернулася в.о. голови райдержадміністрації Антоніна Стукалова, яка подякувала всім учасникам ліквідації наслідків найбільшої техногенної катастрофи на планеті ХХ століття, які виявили героїзм, самовідданість та мужність в тих екстремальних обставинах, хто зупинив розбурхану стихію некерованої ядерної реакції і зробив вагомий внесок у справу подолання наслідків Чорнобильської аварії.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять тих, хто віддав своє життя заради нашого спасіння.

Також до учасників зібрання зі словами подяки звернулись голова районної ради Василь Малик, голова Всеукраїнської спілки інвалідів «Чорнобиль – 86» у Чернігівській області Олег Ребров. Керівники району вручили відзнаки райдержадміністрації та районної ради учасникам ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. (Список додається.)

Учасників урочистостей привітали аматори сцени району.

Після урочистостей в.о. голови райдержадміністрації Антоніна Стукалова разом з учасниками заходу поклали квіти до пам’ятного знаку ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС (м.Прилуки).

У населених пунктах району за участю представників органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, депутатів усіх рівнів, учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, родин загиблих учасників ліквідації наслідків аварії Чорнобильській АЕС, громадських об’єднань 14 грудня пройшли урочистості з нагоди відзначення Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Проведено покладання квітів до пам’ятних знаків ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС (смт. Ладан, Линовиця; с. Манжосівка, Білорічиця).

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/