back

21 лютого 2018

Прилуччина прощалася з загиблим Героєм - Валерієм Єгоровим

Сьогодні Прилуччина попрощалася із загиблим Героєм. Героєм, що дійсно був і навічно залишиться тим самим світлом, яке бореться з темрявою.

21 лютого в місті Прилуки, де проживав захисник України, відбулась церемонія прощання з загиблим сержантом Валерієм Єгоровим – «воїном Світла, воїном Добра». 19 лютого цього року під час виконання бойового завдання, група сержанта Валерія Єгорова потрапила під обстріл з АГС-17 і від отриманого поранення він загинув.

Валерія Ігоровича поховали на кладовищі Новий Побут у Прилуках.

В церемонії прощання взяли участь в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський, заступник голови районної ради Наталія Єгорова, голова Прилуцької міської ради Ольга Попенко, представники Прилуцької міської ради, керівник академічної групи, в якій навчався Валерій у гуманітарно-педагогічному коледжі Світлана Прокопенко, воїн АТО, побратим Валерія Валентин Денисенко, куратор 34 батальйону Павло Патарецький, перший командувач 34 батальйону Дмитро Красильников, в.о. військового комісара Прилуцького ОМВК, старший лейтинант Андрій Сікалов.

На траурному мітингу у виступах учасників жалобної церемонії звучали не просто слова скорботи і співчуття, а й упевненості, що коли ми маємо таких захисників, наш народ ніхто не здолає, військовим салютом підтверджено:"Герої не вмирають!"

Керівництвом району висловлені слова співчуття сім’ї загиблого бійця.

Герої не вмирають!

Біографічна довідка: Валерій Єгоров народився 17 грудня 1989 року в місті Прилуки Чернігівської області, закінчив Прилуцький гуманітарно-педагогічний коледж у 2008 році, здобув спеціальність педагог-організатор. У 2013 році закінчив Національний педагогічний університет ім. М.П.Драгоманова.

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату радержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/