back

22 лютого 2018

Загальні збори (сходи) громадян

21 лютого відбулися загальні збори (сходи) Дубовогаївської громади. У сході взяли участь в. о. керівника апарату райдержадміністрації Світлана Александрова, начальник юридичного відділу виконавчого апарату районної ради Наталія Генба, Микола Даниленко – начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації, Дмитро Межуєв – головний лікар Центру первинної медико-санітарної допомоги Прилуцького району, представники господарюючих суб’єктів, депутати районної та місцевих рад.

Про роботу виконкому сільської ради щодо виконання програми економічного і соціального розвитку села за підсумками 2017 року прозвітував сільський голова В’ячеслав Грязний, який охарактеризував роботу бюджетних закладів, соціальної сфери, підприємств та установ, що функціонують на території сільської ради.

Жителі села Дубовий Гай звернули увагу на питання перевезення населення, благоустрою населеного пункту, ямкового ремонту доріг, освітлення в будинку культури, збільшення орендної плати за оренду земельних часток (паїв), приймання молока, земельні питання.

В ході зборів виступив Едуард Крисенко – заступник директора ТОВ «Агрікор Холдинг», який прозвітував про роботу товариства у 2017 році, ознайомив із планами на 2018 рік та подальшій співпраці з територіальною громадою.

Про реформування медичної галузі в районі проінформував головний лікар Центру надання первинної медичної допомоги Прилуцького району – Дмитро Межуєв, наголосивши на підписанні кожним жителем громади договору із сімейним лікарем.

В. о. керівника апарату райдержадміністрації Світлана Александрова звернула увагу на наповнення місцевого бюджету та використання коштів на розвиток громади, затвердження відповідних програм, реформування медичної галузі в районі.

За інформацією відділу організаційної роботи апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/