12 січня 2009

25.07.2022 року 

Оголошення

До уваги інститутів громадянського суспільства, представників бізнесу,  органиів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування

МКІП та Секретаріат Кабінету Міністрів України спільно з проектом «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», що реалізується ІСАР Єднання у партнерстві з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ), продовжують проведення розпочатої у 2020 році інформаційної кампанії «Громадянське суспільство та влада – кращі практики співпраці» (інформація про кампанію на сайті МКІП – https://cutt.ly/ALNtPRN).

Цьогоріч у рамках кампанії відбудеться конкурс історій «Громадянське суспільство, бізнес та влада – кращі практики співпраці», покликаний популяризувати успішні приклади співпраці між зазначеними секторами. Подати заявку на участь у конкурсі можуть як інститути громадянського суспільства, представники бізнесу, так і органи виконавчої влади та органи місцевого самоврядування. З умовами проведення конкурсу можна ознайомитися за посиланням: https://mkip.gov.ua/news/7360.html.

Якщо ви маєте власні історії успіху щодо співпраці з інститутами громадянського суспільства та бізнесом у рамках спільних проектів, пропонуємо взяти участь у конкурсі, заповнивши до 31 липня 2022 року включно форму за посиланням: https://cutt.ly/KLNdR9Y. Кращі історії про спільні проекти (практики співпраці) увійдуть до збірки, що буде розміщена на інформаційних ресурсах партнерів кампанії.

У випадку виникнення додаткових запитань, можна звернутися до контактної особи – менеджерки проектів Центру демократії та верховенства права Юлії Дядюк (адреса електронної пошти [email protected]).

07.05.2020

Щодо участі у благодійній допомозі важкохворим дітям-сиротам

30.04.2020

Майже 300 тисяч пенсіонерів Чернігівщини отримають по тисячі гривень

Пенсіонерам області проведено нарахування одноразової грошової допомоги в розмірі тисячі гривень. Такі виплати передбачені у зв’язку з негативними наслідками поширення на території України коронавірусної інфекції.

Головне управління Пенсійного фонду в області передало відділенням поштового зв’язку та банківським установам відомості для виплати зазначених коштів. Доплату через поштові відділення отримають близько 43% осіб, через банківські установи – 57%.

– Виплати отримають ті, у кого розмір пенсії на 1 квітня цього року не перевищує п’яти тисяч гривень з урахуванням усіх надбавок та доплат. Таких пенсіонерів в області майже 300 тисяч. Кошти – близько 305 мільйонів гривень – уже надійшли, здійснюється їх виплата, –зазначив  начальник Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області Юрій Юрченко.

 
https://legalaid.gov.ua/