back

20 березня 2018

Робоча поїздка Дениса Росовського в територіальні громади

19 березня в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський з робочим візитом відвідав Малодівицьку територіальну громаду (с. Товкачівка зустріч виборців з кандидатами на посаду старост сіл.). Під час робочого візиту вирішувалися питання виділення коштів СТОВ "Дружба Нова», яке здійснює господарську діяльність на території ради, на ремонт терапевтичного відділення ЦРЛ, підвозу дітей до Товкачівської ЗОШ І-ІІІ ст., функціонування відділень поштового зв’язку на території ОТГ.

Також Денис Росовський відвідав Заїздську сільську раду, спільно з сільським головою Ніною Свистун обговорено ряд основних питань життєдіяльності населених пунктів ради: функціонування закладів бюджетної сфери, ремонт доріг, про надання в оренду земельних часток (паїв).

На завершальному етапі даної робочої поїздки Денис Росовський здійснив виїзний особистий прийом громадян, в ході якого, на всі порушені питання, мешканці громад отримали ґрунтовні відповіді та рекомендації. Питання, що потребують детальнішого вивчення, в.о. голови райдержадміністрації взяв під особистий контроль та надав доручення керівникам відповідних структурних підрозділів районної державної адміністрації посприяти у вирішенні проблемних питань по суті.

За інфомацією відділу економічного розвитку

та інвестиційної діяльності райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/