back

12 квітня 2018

Ввідбувся відкритий чемпіонат Прилуцького району з легкої атлетики серед учнівської молоді

11 квітня на стадіоні «Супутник» в м. Прилуки відбувся відкритий чемпіонат Прилуцького району з легкої атлетики серед учнівської молоді. У змаганнях взяли участь учні одинадцяти шкіл району І-ІІІ ступенів та учні п'яти шкіл І-ІІ ступенів. Більше 200 дітей змагалися в таких видах спорту, як біг на дистанції 60 метрів, 100 метрів, 200 метрів, 300 метрів, 600 метрів та 800 метрів, стрибки в довжину, штовхання ядра та естафета.

До учасників спортивного заходу з вітальним словом звернулася виконуюча обов'язки керівника апарату Світлана Александрова та зазначила, що сьогодні в державі приділяється велика увага розвитку фізичної культури і спорту, побажала учасникам змагань сили, мужності та спортивних перемог.

Учнівську молодь також привітав директор районної дитячо-юнацької спортивної школи Анатолій Куц.

В чемпіонаті Прилуцького району з легкої атлетики серед учнівської молоді на рівних змагалися як хлопці так і дівчата різних вікових категорій. Під час проведення заходу в особистому заліку перемогу вибороли 96 учасників.

Переможці змагань нагороджені грамотами та медалями.

До загального заліку по школам ввійшли результати змагання зі стрибків у висоту, проведеного напередодні на базі Богданівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Таким чином в загальному підсумку змагань серед шкіл І-ІІІ ступенів найбільше очок виборола Дідівська ЗОШ, на другому місці Богданівська ЗОШ, третє місце посіла Линовицька ЗОШ. Серед шкіл І-ІІ ступенів перше місце зайняла Замістянська ЗОШ, на другому місці Валківська ЗОШ, на третьому – Удайцівська ЗОШ.

Урочиста атмосфера змагань наповнила всіх енергією, завзяттям і принесла справжнє задоволення від спортивного дійства.

За інформацією сектору у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/