back

12 квітня 2018

Засідання районної евакуаційної комісії

12 квітня в малій залі районної ради в.о. голови райдержадміністрації, голова комісії Денис Росовський провів засідання районної евакуаційної комісії за участю членів районної евакуаційної комісії; директора Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи Сергія Болдирева, начальника Управління організації цивільного захисту, інформації та зв’язку облдержадміністрації Володимира Селюченка; першого заступника начальника Управління ДСНС України у Чернігівській області Дмитра Бескостного.

Головним питанням було проведення тренування органів управління та сил цивільного захисту територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Чернігівської області та її ланок Прилуцького району та м. Прилуки у разі виникнення надзвичайної ситуації на території військової частини А 4245, яке заплановане на 25 квітня поточного року. Під час засідання були надані практичні роз’яснення щодо вдосконалення злагодженості та оперативності в роботі керівного складу, органів управління та сил цивільного захисту з питань організації виконання заходів, передбачених планами реагування на надзвичайні ситуації ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту.

За інформацією відділу з питань цивільного захисту, взаємодії з правоохоронними органами, оборонної і мобілізаційної роботи райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/