back

17 квітня 2018

Медицина Прилуччини - інвестиції та реалії

В червні місяці 2017 року в.о. голови райдержадміністрації Денисом Росовським на базі Прилуцької центральної районної лікарні проведена зустріч адміністрації лікарні з інвесторами Прилуцького району.

На зустрічі були обговорені питання реконструкції терапевтичного корпусу лікарні за спонсорські кошти інвесторів, які орендують земельні ділянки на території району.

До кінця 2017 року будівельними бригадами ТОВ "Крок-УкрЗалізБуд" та ТОВ "Агрокім" проведені капітальні ремонти туалетних кімнат. Інвестори не тільки провели ремонти, а й забезпечили кімнати необхідним обладнанням, світильниками, бойлером. За кошти ТОВ "Агрікор-Холдинг" відремонтовано 3 палати, в яких замінено вікна, двері, система водовідведення та водопостачання, стіни, стеля, підлога. У відремонтовані палати завезені нові ліжка з матрацами, плазмові телевізори.

В березні поточного року за кошти інвесторів СТОВ "Цукровик" (Сергій Свириденко), ТОВ Агрофірма «Миколаївка» (Анатолій Мринський), ФГ «Деметра-Агро-МС» (Володимир Мусієнко) завершено капітальний ремонт 2 палат неврологічного відділення Прилуцької ЦРЛ.

В палати підведена вода, встановлені раковини, нові ліжка, чим значно покращені умови перебування неврологічних хворих в лікарні.

Продовжуються використовуватися кошти інвесторів на ремонт терапевтичного відділення.

Завершено ремонт маніпуляційного кабінету. При проведенні ремонту використовувалися вогнестійкі матеріали.

За інформацією Прилуцької центральної районної лікарні

https://legalaid.gov.ua/