back

18 квітня 2018

В районі продовжуються загальні збори (сходи) громадян

18 квітня відбулися загальні збори Знамʼянської громади. У сході взяли участь в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський, Лідія Опанасенко – керуючий справами виконавчого апарату районної ради, Ольга Євтушенко – заступник начальника управління, начальник відділу врегулювання відносин власності та інженерно-технічного забезпечення управління агропромислового розвитку райдержадміністрації, Наталія Степашко – завідувач Прилуцької АЗПСМ, представники господарюючих суб’єктів: Олександр Шаманський – заступник генерального директора Українського Аграрного Холдингу з питань соціального розвитку, депутати районної та місцевої рад.

Зі звітом про економічний та соціальний розвиток села за минулий рік та напрямками роботи виконавчого комітету на 2018 рік виступила Знамʼянський сільський голова - Віта Мизюк, яка охарактеризувала роботу закладів соціальної сфери, підприємств та установ, що функціонують на підвідомчій території.

Жителі Знам’янської сільської ради активно обговорили питання життєдіяльності територіальної громади, забезпечення благоустрою території, ямкового ремонту доріг комунальної власності по селу.

В ході зборів виступив Олександр Шаманський, який прозвітував про роботу у 2017 році та ознайомив жителів громади з планами на 2018 рік, гарантував подальшу співпрацю з громадою. Щодо реформування медичної галузі в районі проінформувала завідувач Прилуцької АЗПСМ Наталія Степашко, наголосивши на підписанні кожним жителем громади декларації із сімейним лікарем.

В. о. голови райдержадміністрації Денис Росовський підняв питання щодо добровільного об’єднання територіальних громад, реформування медичної галузі в районі, співпраці громади з інвесторами, щодо наповнення місцевого бюджету та використання коштів на розвиток громади, затвердження відповідних програм.

За інформацією організаційного відділу апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/