back

19 квітня 2018

Засідання Громадської ради при райдержадміністрації

19 квітня в залі засідань райдержадміністрації відбулося засідання Громадської ради при Прилуцькій райдержадміністрації, на якому було розглянуто ряд питань:

1. Про виконання Програми економічного і соціального розвитку Прилуцького району на 2018 рік за підсумками роботи в І кварталі року. Інформувала: Валентина Корнієнко – начальник відділу економічного розвитку та інвестиційної діяльності райдержадміністрації.

2. Про виконання у районі урядової програми «Доступні ліки». Інформував: Дмитро Межуєв – головний лікар Прилуцького центру первинної медико-санітарної допомоги.

3. Про заходи по благоустрою підвідомчих територій. Інформувала: Галина Веклич – головний спеціаліст відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації.

4. Про стан виконання у районі ЗУ "Про добровільне об’єднання територіальних громад" Інформувала: Антоніна Стукалова – начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації.

У ході проведеного засідання було вирішено:

1.По першому питанню - інформацію прийняти до відома. Рекомендувати структурним підрозділам райдержадміністрації, районним організаціям і службам та громадським організаціям спрямувати роботу на виконання Програми економічного і соціального розвитку Прилуцького району на 2018 р.

2. По другому питанню - інформацію прийняти до відома. Рекомендувати Прилуцькому центру первинної медико-санітарної допомоги продовжити роботу щодо виконання урядової програми на території району.

3.По третьому питанню - інформацію прийняти до відома. Рекомендувати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації продовжити роботу щодо проведення заходів по благоустрою підвідомчих територій населених пунктів району.

4.По четвертому питанню - інформацію прийняти до відома. Рекомендувати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації, членам громадських організацій району продовжити роботу щодо проведення роз’яснювальної роботи серед населення району по питанню добровільного о6’єднанння територіальних громад.

Також на засіданні Громадської ради було розглянуто пропозицію заступника голови Громадської ради Вікторії Короті по залученню членів Громадської ради до вирішення проблемного питання - ліквідації управління агропромислового розвитку райдержадміністрації.

По завершенню засідання членами Громадської ради були намічені актуальні питання на порядок денний наступного засідання Громадської ради.

Провів засідання голова Громадської ради Сергій Добренький.

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/