back

20 квітня 2018

Відбулася 30 сесія районної ради

20 квітня в залі засідань районної ради відбулось засідання двадцять восьмої сесії районної ради сьомого скликання, яке відкрила та вела заступник голови Прилуцької районної ради Наталія Єгорова. В роботі засідання взяли участь: в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський, депутати районної ради, начальники управлінь, відділів та служб райдержадміністрації, працівники виконавчого апарату районної ради, представники ЗМІ та інші.

Порядок денний включав у себе такі питання:

1. Про внесення змін до рішення районної ради від 22 грудня 2017 року №2-26/VII «Про районний бюджет на 2018 рік».

2. Про внесення змін до рішення районної ради від 23 лютого 2018 року №10-28/VII «Про затвердження технічних документацій по визначенню нормативної грошової оцінки земельних ділянок».

3. Про затвердження технічної документації по визначенню нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

4. Про затвердження «Соціальної районної програми вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС з нагоди 32-х роковин Чорнобильської катастрофи».

5. Про граничні суми витрат на придбання автомобілів, меблів, іншого обладнання та устаткування, мобільних телефонів, комп’ютерів установами та організаціями, які утримуються за рахунок районного бюджету.

6. Різне.

По всіх питаннях порядку денного сесії рішення були прийняті більшістю голосів депутатів. Наталія Єгорова озвучила депутатам повідомлення фракції Радикальної партії Олега Ляшка, що головою фракції обрана Лариса Татарченко замість Віталія Нестерка, який вибув у зв’язку з обранням Линовицьким селищним головою Линовицької ОТГ. Підсумки сесії підбила заступник голови Прилуцької районної ради Наталія Єгорова.

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/