back

20 квітня 2018

Загальні збори у Нетяжинській сільській раді

19 квітня на території Нетяжинської сільської ради відбулися загальні збори громадян.

У сході жителів взяли участь в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський, заступник голови районної ради Наталія Єгорова, Ольга Євтушенко – заступник начальника управління, начальник відділу врегулювання відносин власності та інженерно-технічного забезпечення управління агропромислового розвитку райдержадміністрації, Микола Полухін – керівник ПА «Агро-світ», депутати районної та місцевої рад.

Під час зустрічі в.о. сільського голови Світлана Федоренко ознайомила присутніх з роботою органів місцевого самоврядування, прозвітувала про свою діяльність, про стан соціально-економічного розвитку територіальної громади за підсумками 2017 року та перспективи на 2018 рік.

В ході зборів виступив керівник ПА «Агро-світ» Микола Полухін, який гарантував подальшу співпрацю з територіальною громадою, ознайомив із планами на 2018 рік.

Місцеві жителі активно долучилися до обговорення питань життєдіяльності громади. Найбільше їх хвилювали ямковий ремонт дороги з твердим покриттям Нетяжино – Рудівка (власник – Облавтодор), грейдерування узбіч, благоустрою населених пунктів.

Звертаючись до присутніх, в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський звернув увагу на добровільне об’єднання територіальної громади, наповнення місцевого бюджету та використання коштів на розвиток громади, а також наголосив на подальшій плідній співпраці інвесторів з територіальною громадою з метою наповнення місцевого бюджету, покращення рівня життя сільського населення.

Заступник голови районної ради Наталія Єгорова детально зупинилася на питанні об’єднання територіальних громад, закриття поштових відділень «Укрпошти» у селах та повідомила, що у Чернігівській області планувалося запустити пілотний проект – створення мобільних бригад, які надаватимуть населенню поштові послуги, прийматимуть комунальні платежі.

За інформацією відділу організаційної роботи апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/