back

Виїзна приймальня райдержадміністрації спільно з виконавчим апаратом районної ради на території Удайцівської сільської ради

13 червня 2018

 

13 червня на території Удайцівської сільської ради проведено виїзну приймальню райдержадміністрації спільно з районною радою.

З розʼясненнями щодо нового порядку надання субсидій на житлово-комунальні послуги та перерахунку на літній період виступила Юлія Гемба – заступник начальника відділу адресних соціальних виплат управління соціального захисту населення райдержадміністрації.

По питанню врегулювання відносин власності земельних часток (паїв) виступила Ольга Євтушенко – головний спеціаліст відділу економіки та агропромислового розвитку райдержадміністрації.

Жителів громади найбільше цікавило питання підвозу учнів та дошкільнят с. Полонки до Удайцівського  закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступеня і закладу дошкільної освіти, ремонту центральної дороги до        с. Полонки та до церкви, грейдерування ґрунтової дороги Полонки – Івківці, автобусного сполучення Прилуки-Полонки у четвер, перерахунку субсидії на літній період та опалювальний 2018-2019 р.

Після виїзної приймальні в. о. голови райдержадміністрації Денисом Росовським був проведений особистий прийом громадян.

https://legalaid.gov.ua/