back

Прилуччина відзначила 85-ту річницю УТОСу

14 червня 2018

14 чер­вня Прилуць­ка те­ри­то­рі­аль­на пер­винна ор­га­ні­за­ція УТОС уро­чис­то від­зна­чи­ла 85-ту річ­ни­цю ство­рен­ня Все­ук­ра­їнсь­кої ор­га­ні­за­ції ін­ва­лі­дів «Ук­ра­їнсь­ке то­ва­рис­тво слі­пих».

З на­го­ди да­ної по­дії на свят­ку­ван­ня за­ві­та­ли по­важ­ні гос­ті: в. о. голови райдержадміністрації Денис Росовський, заступник голови районної ради Наталія Єгорова, Прилуцький міський голова Ольга Попенко.

У сво­єму вис­ту­пі Денис Росовський  по­дя­ку­ва­в чле­нам ор­га­ні­за­ції за ак­тивну гро­мадсь­ку ро­бо­ту, серед яких 70 – жителі району.

— Ви — лю­ди, які пе­ре­мог­ли, ви — прик­лад для ба­гатьох ук­ра­їн­ців, як не зне­ві­ри­тись, не зда­тись та не опус­ти­ти ру­ки. Ми ва­ми пи­ша­ємось і гор­ди­мось. Дя­кую за те, що ви да­єте мож­ли­вість лю­дям, які пе­ре­бу­ва­ють по­руч, від­чу­ва­ти се­бе дос­той­но. Та­ка по­важ­на річ­ни­ця — 85-річ­чя ор­га­ні­за­ції, го­во­рить са­ма за се­бе. Це ро­ки нев­томної, склад­ної та від­да­ної пра­ці зад­ля ін­ших лю­дей, для то­го, щоб їх­нє жит­тя бу­ло пов­но­цін­ним. Ви вті­лю­єте хо­ро­ші ідеї та до­ся­га­єте пос­тавле­них ці­лей, — ска­зав в.о. го­ло­ви рай­дер­жадмі­ніс­тра­ції.

Ві­н та­кож за­пев­нив при­сут­ніх, що районна вла­да ро­би­ти­ме все від них за­леж­не, щоб вті­ли­ти за­хо­ди, ме­тою яких є по­лег­шення жит­тя лю­дей з ін­ва­лід­ністю.

За ак­тивну участь у гро­мадсь­ко­му жит­ті Прилуць­ка те­ри­то­рі­аль­на пер­винна ор­га­ні­за­ція УТОС бу­ла від­зна­че­на гра­мо­тою, матеріальним заохоченням, цін­ним по­да­рун­ком та солодощами від район­ної дер­жавної ад­мі­ніс­тра­ції, які вручив Денис Росовський.

Заступник голови районної ради Наталія Єгорова привітала усіх зі святом та вручила грамоти членам організації від район­ної ра­ди.

 

За інформацією відділу загального, контролю та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації.
 
 
https://legalaid.gov.ua/