back

Участь керівництва в тактичному навчанні з територіальної оборони «Північна фортеця»

20 червня 2018

 

У рамках проведення тактичних навчань «Північна фортеця-2018», що нині тривають на теренах області 19 червня відбулися збори керівного складу територіальної оборони — голів районних державних адміністрацій та об’єднаних територіальних громад, координовані головою обласної держаної адміністрації Валерієм Кулічем.

Масштабні збори проводяться на полігоні в смт Гончарівському за участю 3700 резервістів другої черги, вони триватимуть до 27 червня.

Їх учасники відпрацьовують застосування підрозділів територіальної оборони за основними завданнями: прикриття ділянки державного кордону, забезпечення руху військових колон, ізоляція району бойових дій, оборона важливих об’єктів, боротьба з диверсійно-розвідувальними силами противника, ведення бойових дій у місті та в лісі.

Делегація з Прилуцького району на чолі з в. о. голови райдержадміністрації Денисом Росовським також долучилися до тактичних навчань.

За інформацією головного спеціаліста з питань цивільного захисту, взаємодії з правоохоронними органами, оборонної і мобілізаційної роботи апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/