back

До уваги землевласників  та землекористувачів

10 липня 2018

 

 

 

         На виконання відповідних розпорядження та рішення Кабінету Міністрів України, в рамках реалізації правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО» продовжується проведення роз’яснювальної роботи з метою підвищення рівня правової обізнаності землевласників та землекористувачів, а також надання їм правової допомоги.

У зв’язку з викладеним Головне територіальне управління юстиції у Чернігівській області повідомляє про проведення в м. Прилуки мобільного консультативного пункту з питань захисту прав землевласників та землекористувачів.

Проведення виїзного заходу планується на 13 липня 2018 року                  з 11.00 до 13.00 год. в приміщені Прилуцької районної державної адміністрації (вул. Київська, 220, м. Прилуки).

Виїзд мобільного консультативного пункту буде проведено за участю представників Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області, місцевого бюро правової допомоги та міськрайонного управління Держгеокадастру у Прилуцькому районі та у м. Прилуках.

В ході заходу заплановано проведення прийому громадян, представників підприємств агровиробників, надання індивідуальних консультацій з питань захисту прав у сфері орендних відносин та земельного законодавства.

До участі у вказаному заході запрошуємо всіх бажаючих представників аграрного бізнесу Прилуцького, Ічнянського, Талалаївського, Варвинського та Срібнянського районів.

https://legalaid.gov.ua/