back

Засідання комісії з питань визначення сільських багатодітних сімей, які мають право на отримання нетелей, закуплених за кошти обласного бюджету

13 серпня 2018

 

На виконання «Програми передачі нетелей багатодітним сім’ям, які проживають у сільській місцевості Чернігівської області на 2016-2020 роки», затвердженої рішенням третьої сесії сьомого скликання Чернігівської обласної ради від 27 січня 2016 року в районі розроблена та затверджена рішенням десятої сесії сьомого скликання Прилуцької районної ради 24 червня 2016 року «Програма передачі нетелей багатодітним сім’ям, які проживають у сільській місцевості Прилуцького району, на 2016-2020 роки».

13 серпня 2018 року в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський провів засідання комісії з питань визначення сільських багатодітних сімей, які мають право на отримання нетелей, закуплених за кошти обласного бюджету.

За результатами голосування членів комісії, прийнято рішення, включити до переліку сільських багатодітних сімей, які мають право на отримання нетелей в 2018 році дві багатодітні сім’ї, які подали повні пакети документів та проживають у сільській місцевості Прилуцького району Чернігівської області.

За інформацією відділу економіки та агропромислового розвитку

https://legalaid.gov.ua/