back

Спільне засідання районної координаційної ради з питань підтримки підприємництва та ради підприємців з питань торгівлі

15 серпня 2018

 

Відповідно до Указу Президента України від 05 жовтня 1998 року № 1110/98 «Про День підприємця» та на виконання  Програми розвитку малого і середнього підприємництва Прилуцького району на 2017-2020 роки, , прийнято розпорядження голови райдержадміністрації від 17 липня 2018 року № 228 «Про проведення Місячника підтримки підприємництва», яким затверджено районний план  заходів по проведенню Місячника підтримки підприємництва  з 15 серпня по 15 вересня  поточного року.

15 серпня 2018 року в. о. голови райдержадміністрації Денис Росовський за участю представників відділу економіки та агропромислового розвитку райдержадміністрації, міськрайонного управління Держпродспоживслужби, Прилуцької ОДПІ та управління соціального захисту райдержадміністрації провів спільне засідання районної координаційної ради з питань підтримки підприємництва та ради підприємців з питань торгівлі.

На засіданні присутні обговорили кандидатури суб’єктів підприємницької діяльності, які подані управліннями, відділами, селищними ОТГ та сільськими, селищними радами та визначили кращих для нагородження Почесною грамотою райдержадміністрації на підсумковій зустрічі з керівництвом району з нагоди відзначення Дня підприємця.

За інформацією відділу економіки та агропромислового розвитку райдержадміністрації

 

https://legalaid.gov.ua/