back

Відзначення 75 річниці вигнання нацистських окупантів з території Прилуцького району в Прилуцькому районному територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг)

20 вересня 2018

 

 

Щороку історична пам'ять повертає нас до героїчних, болючих та радісних днів вигнання нацистських окупантів з території Прилуцького району.

18 вересня виповнюється 75 років з того дня, коли прилуцькі землі було звільнено.   

 До цієї події у Прилуцькому районному територіальному центрі проведено ряд святкових заходів. 67 ветеранів війни, які перебувають на обслуговуванні в територіальному центрі отримали святкові подарунки суму 3,09 тис. грн..

У відділенні денного перебування для 20 громадян похилого віку та інвалідів смт Мала Дівиця проведена тематична година на тему: «А пам'ять священна…».

В ході проведення заходу ведучі, працівники відділення  Валентина Шуст і Вікторія Шелест провели екскурс  в героїчне  минуле радянського  народу в роки Другої світової війни, розповіли про те, якими неймовірними  зусиллями та жертвами далась йому перемога над нацизмом. Присутні  переглянули відеоролики на пісні «День Перемоги» Віталія Білоножка та «Степом, степом» Раїси Кириченко, поклали квіти до братської могили, хвилиною мовчання вшанували пам'ять героїв, які загинули в роки Другої світової війни та в зоні АТО.

У відділенні стаціонарного догляду організатором культурно - дозвіллєвої діяльності Лілією Костюк за участю проживаючих проведено інформаційну годину.

Заступник директора Оксана Ніколенко привітала всіх проживаючих зі святом побажала миру, добра та вручила солодощі.

Це велике свято для кожного з нас та, на жаль, воно затьмарене подіями, які відбуваються на  сході України. Віриться, що наш народ переможе і в цьому двобої, так як сучасні захисники гідні слави своїх дідів та прадідів.

За інформацією Прилуцькому районному територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг)

 

 

.

https://legalaid.gov.ua/