back

Разом сильніші: надзвичайну ситуацію на Ічнянщині долають гуртом

10 жовтня 2018

 

Волонтерські організації, активісти, бізнес стали надійними помічниками усім відповідальним службам під час ліквідації пожежі на артскладах в Ічнянському районі.

Від проведення евакуації населення до забезпечення його речами першої необхідності та психологічної й моральної підтримки — у будь-якому питанні звернення ОДА знаходили відгук.

Саме така реакція та готовність спільно вирішувати нагальну проблему є показником якісного становлення громадянського суспільства.

— На щастя, обійшлося без загиблих, втім люди потребують моральної та матеріальної підтримки. Чернігівська ОДА вдячна усім – громадським організаціям, підприємствам, органам влади інших регіонів, які так чи інакше протягнули руку допомоги. Уже сьогодні ми отримали 5 тонн вантажу з Миколаївської області, на під’їзді допомога з Харківщини та Печерської РДА у м. Києві. Багато речей надійшло в пункти прийому гуманітарної допомоги. Ми пережили найскладнішу першу добу. Однак, попереду непростий процес відновлення, і пройти його разом буде значно легше, — акцентувала заступник голови Чернігівської облдержадміністрації Наталія Романова.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

 

https://legalaid.gov.ua/