back

Долучайтеся  до  розробки Програми економічного і соціального                  розвитку Прилуцького району на 2019 рік

17 жовтня 2018

 

 

Відповідно до Конституції України, законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про місцеві державні адміністрації», « Про засади державної регіональної політики», «Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку України» прийнято розпорядження голови райдержадміністрації                                     від 25 вересня 2018 року № 320 «Про розроблення проекту Програми економічного і соціального розвитку району на 2019 рік». Даним розпорядженням затверджено орієнтовну структуру Програми і на сьогодні працівниками відділу економіки та агропромислового розвитку Прилуцької райдержадміністрації розпочато формування  проекту Програми економічного і соціального розвитку району на 2019 рік.

Програма економічного і соціального розвитку Прилуцького району на 2019 рік  передбачає забезпечення узгоджених спільних дій місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування підприємств, установ, організацій, представників  бізнесу та громадськості  задля втілення єдиної державної політики розвитку району.

У зв’язку з цим до розробки даного  програмного документу  запрошуємо  долучитись  органи   місцевого  самоврядування, представників громадських  організацій, суб’єктів господарювання, активних громадян, представників бізнесу.

 

Для врахування Вашої думки просимо надсилати свої пропозиції до заходів з реалізації Програми до 25 жовтня 2018 року відділу економіки та агропромислового розвитку Прилуцької  райдержадміністрації у друкованому та електронному  вигляді за адресою: вул. Київська, 220, м. Прилуки, Чернігівська  обл., 17500, тел. (04637) 5-22-06, ел.адреса [email protected] та в подальшому брати активну участь у їх виконанні.

 

 

https://legalaid.gov.ua/