back

У районі продовжується ремонт доріг

18 жовтня 2018

Відповідно до розпорядження голови обласної державної адміністрації від 26 березня 2018 року № 156 за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на замовлення управління капітального будівництва облдержадміністрації виконується поточний ремонт окремих ділянок автодороги Прилуки – Сергіївка.

Завершено улаштування нового дорожнього покриття автошляху в межах Малківської сільської ради, а на ще одному відрізку дороги поблизу села Сергіївка виконання ремонтних робіт триває.

Обласна автодорога загального користування місцевого значення О251509 Прилуки – Сергіївка, протяжністю 29,5 км, є одним із шляхів сполучення між Чернігівською та Київською областями і стратегічно важлива для жителів 7 сільських рад та для Прилуцького району. З метою відновлення безпечного руху автотранспорту та підвищення безпеки дорожнього руху райдержадміністрацією подані пропозиції до Управління капітального будівництва облдержадміністрації щодо необхідності продовження ремонтних робіт на окремих ділянках вказаного автошляху у наступному році.

         

 

 

За інформацією відділу містобудування, архітектури  та житлово-комунального господарства райдержадміністрації 

 

 

https://legalaid.gov.ua/