back

Щотижнева робоча нарада

16 жовтня 2018

 

16 жовтня в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський провів щотижневу робочу нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, районних організацій і служб.

На початку наради Денис Росовський привітав з днем народження голову районної ради Василя Малика та вручив йому грамоту обласної ради. Також привітав з призначенням на посаду керівника апарату райдержадміністрації Світлану Александрову.

 

В ході наради були обговорені питання життєдіяльності району на поточний тиждень та на найближчу перспективу. Зокрема, були розглянуті питання функціонування закладів освіти, охорони здоров’я, виконання бюджету району, першочергового фінансування захищених статей видатків.

Серед важливих і актуальних питань, які розглядалися на нараді, були питання: зростання обсягів промислового виробництва; ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого значення та комунальної власностіосвоєння коштів на капітальний ремонт Івковецької ЗОШ І-ІІІ ст. та Голубівської ЗОШ І-ІІ ст., на капітальний ремонт будинку культури в с. Івківці та закупівлю спортивних тренажерів для Івківської с/ради; стану укладання населенням декларацій з лікарями первинної ланки; виконання урядової програми "Доступні ліки"; виділення коштів для отримання особами із числа дітей-сиріт житла за рахунок субвенції з державного бюджету на 2018 рік; обстеження матеріально-побутових умов проживання сімей, які опинились в складних життєвих обставинах;  підготовка закладів бюджетної сфери до роботи в опалювальний період, ліквідація наслідків надзвичайних ситуацій на складах боєприпасів військової частини А 1479 смт  Дружба.

 

За інформацією відділу загального, контролю та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/