back

Робоча поїздка очільника району до Замістянської громади

18 жовтня 2018

18 жовтня в. о. голови райдержадміністрації Денис Росовський здійснив робочу поїздку до села Замістя під час якої розглянуте звернення жителів громади стосовно стану доріг комунальної власності. Денис Росовський разом з сільським головою Тетяною Терентій провели обстеження вулиць Іосафівської, професора Фесенка, Шевченка в селі Замістя та визначили ділянки, які потребують ремонту.

З метою сприяння соціально-економічному розвитку Замістянської сільської ради, включаючи туристичний сектор, для покращення транспортно-експлуатаційних якостей комунальних доріг населеного пункту виконкому сільської ради рекомендовано в найкоротші терміни вирішити питання виготовлення проектно-кошторисної документації на поточний ремонт проїзних частин вулиць с. Замістя, що дасть можливість залучити кошти субвенції з державного бюджету для фінансування ремонтних робіт.

В ході робочої поїздки також обговорені питання виконання бюджету Замостянської сільської ради, роботи пересувних відділень поштового зв’язку ПАТ «Укрпошта», стану виробничої діяльності суб’єктів господарювання, співпраці з інвесторами у вирішенні важливих соціальних проблем громади та інше.

https://legalaid.gov.ua/