back

Робочі поїздки в.о. голови райдержадміністрації

06 листопада 2018

06 листопада в. о. голови райдержадміністрації Денис Росовський здійснив робочу поїздку по населених пунктах району в ході якої вивчались питання функціонування бюджетних закладів та життєдіяльності територій.

Так, під час візиту до районного будинку культури в с. Манжосівка Денис Росовський провів зустріч з керівником малого приватного підприємства «МОНТАЖ-НАЛАДКА» та обговорив можливість встановлення модулів нагріву в котельні закладу, що дасть можливість значно покращити опалення будівлі.

З метою впровадження енергоощадних заходів минулого року за кошти районного бюджету в глядацькому залі РБК замінено вікна на енергозберігаючі. Введення в дію нового опалювального обладнання призведе до додаткового скорочення споживання природного газу і економії коштів районного бюджету, що спрямовуються на розрахунки за енергоносії.

 

За зверненням жителів с. Мільки Денис Росовський разом з сільським головою Михайлом Дмитрієвським, представниками НГВУ «Чернігівнафтогаз» ПАТ «Укрнафта», СТОВ «Дружба – Нова» провів обстеження районної автодороги загального користування місцевого значення С251502 /Н-07/ - Мільки та прилеглих до неї територій під час якого встановлено причину підтоплення приватних господарств даного населеного пункту талими та дощовими водами.

Вивчивши ситуацію на місцевості у присутності заявників прийняте рішення про необхідність виконання робіт з розчищення споруд дощової каналізації, що дасть можливість відвести основну частину стоків дощових вод від сільських садиб.     

За інформацією відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації

    

https://legalaid.gov.ua/