back

У районі підведені підсумки конкурсу-огляду з благоустрою населених пунктів

15 листопада 2018

 

15 листопада в райдержадміністрації під головуванням Дениса Росовського за участю голови районної ради Василя Малика відбулось спільне засідання комісій з організації та проведення районного конкурсу-огляду з благоустрою населених пунктів Прилуцького району і щорічної акції з благоустрою та озеленення «За чисте довкілля» під час якого підводились підсумки роботи за 2018 рік.

За інформацією головного спеціаліста відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Оксани Холод заходи з поліпшення навколишнього природного середовища, санітарної очистки та покращення благоустрою населених пунктів протягом року забезпечувались на території усіх населених пунктів району. До участі в роботах залучались працівники органів місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій усіх форм власності, учнівська молодь. За рахунок місцевих бюджетів та з залученням коштів інвесторів виконувався ремонт комунальних доріг, будувались мережі вуличного освітлення, ремонтувались пам’ятні знаки загиблим у часи Другої світової війни, воїнам – інтернаціоналістам та чорнобильцям, висаджувались дерева та квітники, ремонтувались і встановлювались нові дитячі ігрові майданчики, ліквідовувались стихійні сміттєзвалища.

Були відмічені сільські ради, де виконано найбільше робіт з благоустрою підвідомчих територій та підтримання належного санітарного стану. Так, зокрема, у Білорічицькій сільській та Ладанській селищній радах запроваджено систему сортування відходів. На території Богданівської, Крутоярівської, Краслянської, Удайцівської, Ковтунівської та Малківської сільських рад з залученням інвесторів здійснюється вивіз сміття, завжди підтримується належний санітарний стан населених пунктів, проведено ремонт доріг і об’єктів соціальної сфери. В селах Погреби та Канівщина значні кошти спрямовані на ремонт пам’ятників загиблим у роки Другої світової війни. У Лісовосорочинській сільській раді за час проведення весняної та осінньої частини акції «За чисте довкілля» висаджено найбільше дерев.

 

 

      

 

https://legalaid.gov.ua/