back

15 листопада 2018

 

 

15 листопада заступником голови спостережної комісії  Дементєвою Наталією проведено чергове засідання спостережної комісії при Прилуцькій райдержадміністрації. У ході роботи комісії були розглянуті справи осіб, яких умовно-достроково звільнено з місць позбавлення волі та осіб, які звільнилися з місць позбавлення волі по закінченню строку відбування.

Секретар спостережної комісії Микитенко Ірина проінформувала присутніх про взаємодію з виконкомами селищних та сільських рад щодо громадського контролю, нагляду за поведінкою осіб звільнених з місць позбавлення волі.

На засіданні комісії обговорили наказ Міністерства юстиції України, Міністерства соціальної політики України, Міністерства охорони здоров'я України, Міністерства внутрішніх справ України від 03.04.2018 № 947/5/467/609/280 «Про затвердження Порядку взаємодії установ виконання покарань, уповноважених органів з питань пробації та суб'єктів соціального патронажу під час підготовки до звільнення осіб, які відбувають покарання у виді обмеження волі або позбавлення волі на певний строк» зареєстрований в Міністерстві юстиції України 05.04.2018 за №408/31860, з яким членів комісії ознайомила начальник Прилуцького МРВ з питань пробації Людмила Тищенко.

 

Підвела підсумки роботи спостережної комісії заступник голови спостережної комісії Наталія Дементєва, наголосивши на проведенні індивідуально-профілактичної роботи із даними особами.

 

https://legalaid.gov.ua/