back

16 листопада  - День працівників радіо, телебачення та зв’язку

16 листопада 2018

 

Вітаємо працівників радіо, телебачення і зв’язку з професійним святом і  дякуємо за сумлінну роботу щодо подачі  громадянам  об'єктивної та неупередженої  інформації, забезпечення надійного  та якісного зв'язку, що дуже важливо в  сучасному глобалізованому світі. Адже сьогодні  ніхто не заперечить, що інформаційна сфера, комунікативні засоби  стають все більш соціально та економічно значущими.

Це свято об'єднує людей різних професій: журналістів, редакторів, видавців, режисерів, операторів – всіх тих, чия благородна праця забезпечує одне з основних прав громадян – право свободи слова.

Бажаємо усім працівникам інформаційної галузі Прилуччини  залишатися патріотами й оптимістами, бути небайдужими і переконливими, змістовними та об’єктивними.  Міцного вам здоров’я, щедрих земних радощів, вдячних споживачів інформаційної продукції.

Радуйте глядачів і слухачів своїми знахідками та досягненнями, залишайтеся завжди цікавими, не втрачайте своєї індивідуальності.

                      Миру та благополуччя вам і вашим сім'ям!

 

В.о. голови райдержадміністрації                                                                          Денис Росовський   

                                                          

https://legalaid.gov.ua/