back

Денис Росовський: 6 грудня-свято захисників незалежної України

07 грудня 2018

07 грудня з нагоди Дня Збройних Сил України в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський, голова районної ради Василь Малик привітали військовослужбовців військової частини А4245.

— День Збройних сил України — це насамперед свято на честь тих, хто нині захищає територію нашої країни від ворогів, піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності Української держави. Це свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу яких наша країна досі лишається суверенною незалежною державою - , наголосив Денис Росовський.  "Вже кілька років поспіль ваш день ви зустрічаєте в умовах військової агресії, що йде з сусідньої країни. Для багатьох із вас він обпалений війною на Донбасі, затьмарений втратою бойових побратимів. Світла пам’ять про їх подвиг в ім’я волі й незалежності України вічно житиме у наших серцях. Переконаний, що ви й надалі будете вдосконалювати свій бойовий та професійний вишкіл і на гідному рівні підтримувати обороноздатність країни, її високий міжнародний авторитет. Слава Україні! Слава її Збройним Силам!"

Про це говорив і  голова районної ради Василь Малик.

Керівники району вручили військовослужбовцям відзнаки райдержадміністрації та районної ради.(Список додається)

-  Козацької Вам мужності, дідівської гідності, батьківської мудрості, незламної сили волі та віри у власні сили. Нехай оптимізм, спокій та гарний настрій завжди крокують поряд. Мирного неба, благополуччя та процвітання нашій державі, - побажав Денис Росовський військовослужбовцям.

 

 
 
 
 
 
 
 

 За інформацією відділу загального, контролю та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/