back

З Днем місцевого самоврядування!

07 грудня 2018

 

Щиро вітаємо посадових осіб органів місцевого самоврядування, ветеранів самоврядних органів, депутатів, усю районну громаду з Днем місцевого самоврядування – святом, яке встановлено в державі виходячи з ролі місцевого самоуправління, як основи народовладдя, демократичних взаємовідносин у суспільстві.

Цей день воістину стає народним святом, бо місцеве самоврядування сьогодні - найближча до людей і їхніх турбот владна самоорганізація.

Становлення нашої країни як незалежної держави у великій мірі пов’язано з розвитком місцевої ініціативи,.

Органи самоврядування разом з органами виконавчої влади у тісній співпраці повинні сконцентрувати свої зусилля на розв'язанні соціальних та економічних проблем, вирішення котрих дасть змогу значно поліпшити добробут людей. А це можливо за однієї умови - дотримання принципів реального народовладдя, тобто - при спільній, ефективній роботі влади і громади, зростанням відповідальності кожного члена громади за долю свого рідного краю і ці вимоги мають посилитися, враховуючи заходи щодо децентралізації влади. У взаємодії - сила депутатського корпусу!

Незважаючи на непростий час сьогодення, місцеве самоврядування нашого району прагне забезпечити вирішення нагальних питань життєзабезпечення людей  і цим підтверджує свої можливості щодо вирішення завдань забезпечення реалізації конституційних прав людини і громадянина, розвитку місцевої демократії.

Висловлюємо Вам велику вдячність за Ваша наполегливу і самовіддану працю, високий професіоналізм і компетентність, відповідальність та активну громадську позицію.

Бажаємо працівникам місцевих самоврядних органів, депутатам усіх рівнів успішної роботи, реалізації свого потенціалу в служінні державним інтересам, інтересам  громади та кожного її члена.

Міцного вам здоров’я, миру і добра, нехай ваш професіоналізм, працездатність та досвід сприяють розвитку нашого району, а розуміння і підтримка земляків завжди надають вам впевненості долати перешкоди і приносять вагомі здобутки в усіх справах і починаннях, оптимізму і твердої віри в  гідне майбутнє України.

 

 

В.о. голови райдержадміністрації                              Голова районної ради

Денис Росовський                                                            Василь Малик

https://legalaid.gov.ua/