back

Щотижнева робоча нарада в райдержадміністрації

11 грудня 2018

11 грудня в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський провів щотижневу робочу нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, районних організацій і служб.

В ході наради були обговорені питання життєдіяльності району на поточний тиждень та на найближчу перспективу. Зокрема, були розглянуті питання функціонування закладів освіти, охорони здоров’я, виконання бюджету району, першочергового фінансування захищених статей видатків.

Серед важливих і актуальних питань, які розглядалися на нараді, були питання: введення воєнного стану на Україні, зростання обсягів промислового виробництва; ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого значення та комунальної власностіосвоєння коштів на капітальний ремонт Івковецької ЗОШ І-ІІІ ст. та Голубівської ЗОШ І-ІІ ст., на капітальний ремонт будинку культури в с. Івківці та закупівлю спортивних тренажерів для Івківської с/ради; стану укладання населенням декларацій з лікарями первинної ланки; виконання урядової програми "Доступні ліки"; виділення коштів для отримання особами із числа дітей-сиріт житла за рахунок субвенції з державного бюджету на 2018 рік; обстеження матеріально-побутових умов проживання сімей, які опинились в складних життєвих обставинах;  робота закладів бюджетної сфери  в опалювальний період, нарахування субсидій, виплата та перерахунок  пенсій, завершення ремонту покрівлі будинку сім’ї загиблого в зоні АТО Віктора Лавренчука І.М.,   рівень безробіття, робота  поштових відділень, отримання та вручення комплектів "Пакунок малюка",  вручення ключів від квартир дітям-сиротам, засідання Ради регіонального розвитку Прилуцького району, благодійної акції «Посилка воїнам ООС з нагоди Дня Святого Миколая» 14.12. 2018 року, заходів до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС,  порядок наповнення офіційного веб- сайту райдержадміністрації.

Обговорені заходи, які будуть проводитись в районі протягом поточного тижня. По окремих питаннях в. о. голови райдержадміністрації були дані доручення.

За інформацією відділу загального, контролю та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/