back

Стан освоєння державної субвенції на Прилуччині

18 січня 2019

18 січня 2019 року в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський провів нараду за участю начальника відділу економіки та агропромислового розвитку Валентини Корнієнко, начальника відділу містобудування, архітектури та ЖКГ, головного архітектора району Антоніни Стукалової, директора ДП ДГ «Івківці» Івана Ромашкана щодо освоєння державної субвенції.

Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 13 червня 2018 року №423-р Прилуцькому району виділено державну субвенцію на здійснення заходів щодо соціально – економічного розвитку окремих територій на реалізацію 4 проектів у сумі 1950,0 тис. грн., з них освоєно 500,0 тис. грн. Невикористаними в 2018 році та перехідними на 2019 рік залишилися кошти в сумі 1450,0 тис. грн. на капітальний ремонт будинку культури с. Івківці.

   Як повідомив директор підприємства Іван Ромашкан, в листопаді 2018 року було направлено до Фонду державного майна України запит щодо надання чіткого переліку нерухомого майна, що перебуває у їх віданні, для подальшої реєстрації приміщення будинку культури в реєстрі речових прав на нерухоме майно. Після чого, за погодженням балансоутримувача ДП ДГ «Івківці», питання передачі будинку культури в с. Івківці в комунальну власність Івковецької сільської ради може розглядатися Національною академією аграрних наук України. Але і на сьогодні питання не вирішено.

Під час підведення підсумків наради Денис Росовський зосередив увагу присутніх на тому, що сьогодні наше першочергове завдання пришвидшити вирішення питань передачі Будинку культури в комунальну власність Івковецької сільської ради та освоїти кошти державної субвенції.

 За інформацією відділу економіки та агропромислового розвитку райдержадміністрації

 

https://legalaid.gov.ua/