back

Загальні збори жителів Удайцівської  громади

20 березня 2019

 

20 березня відбулися загальні збори Удайцівської громади. У сході взяли участь в. о. голови райдержадміністрації Денис Росовський, заступник голови районної ради Наталія Єгорова, Антоніна Стукалова – начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації, головний архітектор району, Ольга Євтушенко – головний спеціаліст відділу економіки та агропромислового розвитку райдержадміністрації, Валентина Колосова - начальник відділу адресних соціальних виплат управління соціального захисту населення райдержадміністрації, Валентина Бондаренко – заступник начальника Прилуцького обʼєднаного управління Пенсійного фонду України, виконавчий директор СТОВ «Цукровик» - Володимир Гайдовський, депутати районної та місцевої рад.

Зі звітом про економічний та соціальний розвиток сіл Удайцівської сільської ради за минулий рік та напрямками роботи виконавчого комітету на 2019 рік виступила сільський голова - Тамара Лукащук. Охарактеризувала роботу закладів соціальної сфери, підприємств та установ, що функціонують на території сільської ради.

 

В ході зборів виступив виконавчий директор СТОВ «Цукровик», який прозвітував про роботу у 2018 році, ознайомив присутніх з планами на 2019 рік та гарантував подальшу співпрацю з територіальною громадою.

Жителі сіл активно обговорили питання життєдіяльності територіальної громади, забезпечення благоустрою території, медичного обслуговування населення, роботи пошти, перевезення громадян автобусом малої пасажиромісткості, благоустрою доріг, збільшення орендної плати за оренду земельних часток (паїв) до 10%, добровільного об’єднання громад.

В ході зборів виступив в. о. голови райдержадміністрації Денис Росовський, який підняв питання щодо добровільного об’єднання територіальних громад, наповнення місцевого бюджету та використання коштів на розвиток громади, затвердження відповідних програм, освоєння коштів субвенції з державного бюджету на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти «Нова українська школа», ремонту доріг, інших цільових субвенцій місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій.

 Заступник голови районної ради Наталія Єгорова зупинилася на питанні медичної реформи, роботи поштових відділень та добровільного об’єднання територіальних громад.

 

За інформацією сектору організаційної роботи апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/