back

Нарада з питань дотримання правил з охорони праці

21 березня 2019

Нарада з питань дотримання правил з охорони праці під час підготовки та проведення весняно-польових робіт в агропромисловому комплексі Прилуцького району

 

21 березня 2019 року за участю начальника відділу економіки та агропромислового розвитку Валентини Корнієнко, головного спеціаліста відділу економіки та агропромисло-вого розвитку Тетяни Кириченко,  Ольга Євтушенко – головний спеціаліст відділу економіки та агропромислового розвитку райдержадміністрації; Людмила Ярошенко – головний спеціаліст відділу економіки та агропромислового розвитку райдержадміністрації; начальника Прилуцької   експлуатаційної дільниці № 5 Ніжинського МУВГ Олександра Шевченка,  страхового експерта з охорони праці Прилуцького відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Чернігівській області Володимира Панова,  головного державного інспектора відділу нагляду в агропромислоdому комплексі та соціально-культурній сфері Управління Держпраці у Чернігівській області Владислава Боровика, представників сільськогосподарських підприємств, відбулася нарада з питань дотримання правил з охорони праці під час підготовки та проведення весняно-польових робіт в агропромисловому комплексі Прилуцького району.

На нараді обговорені питання:

1. Про  підготовку меліоративних систем до роботи у 2019 році.

2. Про дотримання правил охорони праці під час підготовки та проведення  весняно-польових робіт. 

3. Про аналіз травматизму в сільськогосподарському виробництві тапрофілактика травматизму.4. Про підсумки роботи галузі за 2018 рік.

За результатами наради рекомендувати керівникам сільгосппідприємств та головам фермерських господарств:

1. На передодні розпалу весняно-польових робіт посилити профілактичну роботу по запобіганню виробничого травматизму в поточному році, організувати роботу згідно Правил з охорони праці в сільськогосподарському виробництві, дотримуватись нормативно-правових актів з охорони праці. на підвідомчих територіях і об’єктах.

2. Вжити відповідні заходи по укомплектуванню служб охорони праці.

3. Для забезпечення оптимальної роботи меліоративних систем заключити договори на послуги, що пов'язані з регулюванням водного режиму на осушувальних системах Прилуцького району.

 
 

За інформацією відділу економіки та агропромислового розвитку райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/