back

В районі продовжуються загальні збори (сходи) громадян

21 березня 2019

 

21 березня відбулися загальні збори (сходи) Білошапківської громади. У сході взяли участь в. о.  голови райдержадміністрації Денис Росовський, заступник голови районної ради Наталія Єгорова, Ольга Євтушенко – головний спеціаліст відділу економіки та агропромислового розвитку райдержадміністрації, представники господарюючих суб’єктів, депутати районної та місцевих рад.

Про роботу виконкому сільської ради щодо виконання програми економічного і соціального розвитку села за підсумками 2018 року прозвітувала сільський голова Ганна Монька, яка охарактеризувала роботу бюджетних закладів, соціальної сфери, підприємств та установ, що функціонують на території сільської ради.

 

Жителі села  звернули увагу на питання незадовільного телефонного звʼязку, благоустрою населених пунктів, ремонту доріг, грошової оцінки земельних паїв, виплата орендної плати у 2019 році, земельні питання.

В ході зборів виступив Олександр Шаманський – заступник директора Українського Аграрного Холдингу, який прозвітував про роботу товариства у 2018 році, ознайомив із планами на 2019 рік та гарантував подальшу співпрацю з територіальними громадами.

В ході зборів виступив в. о. голови райдержадміністрації Денис Росовський, який підняв питання щодо щодо добровільного об’єднання територіальних громад, наповнення місцевого бюджету та використання коштів на розвиток громади, затвердження відповідних програм, освоєння коштів субвенції з державного бюджету на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти «Нова українська школа», ремонту доріг, інших цільових субвенцій місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій.


 

Заступник голови районної ради Наталія Єгорова зупинилася на питанні медичної реформи, роботи поштових відділень та добровільного об’єднання територіальних громад.

 
 

За інформацією сектору організаційної роботи апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/