back

Святкування Дня села в Удайцях

11 серпня 2019

11 серпня жителі Удайців відзначили свято рідного села. Чимало охочих зібралося переглянути концертну програму, відпочити, поспілкуватися з односельцями.

На святі були присутні почесні гості – в. о. голови райдержадміністрації Денис Росовський, в. о. голови районної ради Наталія Єгорова, депутати  сільської ради, Линовицький селищний голова – Віталій Нестерко, які побажали усім жителям достатку, радості, миру, любові та здоров’я, а селу – добробуту й подальшого процвітання.

Відкриваючи офіційну частину, з теплими словами привітань до жителів села та гостей свята звернулася очільник територіальної громади Тамара Лукащук. Привітала жителів громади, які є найстаршими на селі та найменшим, яким у цьому році виповнився 1 рік, які відсвяткували срібне весілля та народилися в цей день, та вручила подарунки.

На території проведення заходу працювала виставка місцевих майстринь, де були представлені вишиті рушники, картини, сорочки, скатерті та дитячі поробки вихованців дитячого навчального закладу.

Гарний настрій присутні отримали від чудової концертної програми, яка була підготовлена силами місцевої художньої самодіяльності та колективів із районного будинку культури. Особливе захоплення викликав виступ наймолодших учасників місцевого дошкільного навчального закладу та шкіл. В ході концертної програми привітали працівників різних професій.  

Після концертної програми гостей та жителів села пригощали смачною польовою кашею. Завершилося дійство молодіжною дискотекою.

Святкування Дня села  пройшло урочисто та цікаво. Для наймолодших мешканців було організовано справжнє дитяче свято з веселими розвагами та атракціонами, солодкою ватою.

Свято вдалося на славу й запам'яталося яскравістю барв та душевним теплом і стало імпульсом для подальшої натхненної та плідної роботи на благо рідного села.

За інформацією сектору організаційної роботи райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/