back

Спільне засідання районної координаційної ради з питань підтримки підприємництва та  ради підприємців з питань торгівлі

16 серпня 2019

Відповідно до Указу Президента України від 05 жовтня 1998 року № 1110/98 «Про День підприємця», на виконання  розпорядження голови облдержадміністрації від 03 липня 2019 року № 383 «Про проведення Місячника підтримки підприємництва», Програми розвитку малого і середнього підприємництва Прилуцького району на 2017-2020 роки, прийнято розпорядження голови райдержадміністрації від 22 липня 2019 року № 170 «Про проведення Місячника підтримки підприємництва», яким затверджено районний план  заходів по проведенню Місячника підтримки підприємництва  з 15 серпня по 15 вересня  поточного року.

16 серпня в. о. голови райдержадміністрації Денис Росовський за участю представників відділу економіки та агропромислового розвитку райдержадміністрації, управління соціального захисту населення райдержадміністрації, фінансового управління райдержадміністрації та Прилуцького управління ГУ ДФС у Чернігівській області ОДПІ провів спільне засідання районної координаційної ради з питань підтримки підприємництва та ради підприємців з питань торгівлі.

На засіданні присутні обговорили кандидатури суб’єктів підприємницької діяльності, які подані управліннями, відділами, селищною та сільськими радами та визначили кращих для нагородження Почесною грамотою райдержадміністрації на підсумковій зустрічі з керівництвом району з нагоди відзначення Дня підприємця.

За інформацією відділу економіки та агропромислового розвитку райдержадміністрації

 

https://legalaid.gov.ua/