back

В обласному центрі проходить навчання держслужбовців

16 серпня 2019

 

У зв’язку з неоднозначністю трактування та застосування на практиці законодавства про державну службу фахівці Національного агентства України з питань держслужби та Тренінгового центру Української школи урядування проводять тематичні круглі столи в різних регіонах.

Сьогодні експерти завітали до Чернігівщини, аби поспілкуватись з керівниками державних служб та представниками служб управління персоналом Чернігівської та районних державних адміністрацій, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади.

До роботи долучилися, зокрема, начальник Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби у м. Києві, Київській, Чернігівській та Черкаській областях Олександр Якубенко, керівник апарату Чернігівської ОДА Ірина Соломаха.

Учасники круглих столів розглянуть не тільки питання вступу, проходження та припинення державної служби, а й супутні проблеми щодо практичного застосування норм законодавства, які виникають при проведенні конкурсного відбору на заміщення вакантних посад. Мова йтиме і про розроблення посадових інструкцій, проведення дисциплінарних проваджень, присвоєння рангів, оцінювання результатів службової діяльності в тощо. Також не оминуть увагою основні аспекти підвищення професійного рівня державних службовців.

Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/