back

Дорогі земляки!

23 серпня 2019

 

 

Щиро вітаю вас з Днем Державного Прапора та 28-річницею незалежності України та Днем Державного Прапора України!

Двадцять вісім років тому здійснилася споконвічна мрія українців - бути господарями на своїй землі. Безумовно, роки незалежності стали випробуванням для всіх нас - на зрілість, на терпіння, на толерантність, нарешті - на здоровий глузд. Проте не може бути сумніву в тому, що працелюбний народ України спроможний поліпшити життя у своїй власній державі. Тій державі, що вистраждана поколіннями українців, за яку віддано тільки життів і крові, крові наших предків. Отож, будьмо впевнені у безхмарному завтрашньому дні України. Цей день обов’язково настане, і тим швидше, чим більш свідомо ми працюватимемо сьогодні на благо Батьківщини і проникнемося почуттям патріотизму. Ми впевнено і з оптимізмом дивимося в прийдешнє, долаємо труднощі і досягаємо успіху. Для цього нам потрібні єдність і солідарність, зосередження спільних зусиль на загальнонаціональній справі.

Як ніколи ми повинні бути єдиною згуртованою громадою заради того, щоб зберегти стабільність у нашому регіоні, щоб повернути мир на всю українську землю, щоб нащадки наші жили у вільній і демократичній країні,  в якій людина є найвищою цінністю.

Шановні співвітчизники! Бажаю вам здоров’я, щастя, успіхів у всіх ваших справах! Нехай мрія про краще життя окриляє вас на нові добрі справи в ім’я нашої України та її майбутніх поколінь.

У цей день бажаю всім нам мудрості, патріотизму і взаємної поваги. Зробимо все можливе, щоб у важкий для Батьківщини час наш жовто-блакитний стяг майорів над кожним містом, містечком і селом України!

Україна була, є і завжди буде незалежною та суверенною державою!

Зі святом,  дорогі друзі!

Слава Україні!

 

В. о. голови Прилуцької районної державної адміністрації          Д. РОСОВСЬКИЙ

 

https://legalaid.gov.ua/