back

Районні урочисті заходи з нагоди дня незалежності України

24 серпня 2019

У 2019 році українці святкують 28-ту річницю незалежності країни. Саме 24 серпня 1991 року Верховна рада УРСР прийняла "Акт проголошення незалежності України", який пізніше був підтверджений на Всеукраїнському референдумі.

24 серпня з нагоди 28-ої річниці Незалежності України керівництво району – в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський, заступник голови районної ради Наталія Єгорова, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, виконавчого апарату районної ради, родини загиблих, громадськість району поклали квіти до пам’ятника Тарасу Шевченку та до пам’ятника загиблим воїнам АТО на міській площі. Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Цього ж дня у сільських, селищних радах пройдуть урочисті зібрання, концертні програми, спортивні змагання за участю представників органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, депутатів усіх рівнів, діячів науки та культури, громадських діячів, представників релігійних організацій, політичних партій, учасників антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях, громадських організацій. Священики в православних храмах відслужать молебні за Україну, за український народ. До пам’ятників воїнам-визволителям та пам’ятників Т.Г.Шевченку, могил загиблих воїнів АТО в населених пунктах району за участі керівництва, активу громад, представників релігійних організацій будуть покладені квіти.

.

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації

 

https://legalaid.gov.ua/