back

Святкування Дня села Погреби

24 серпня 2019

 

 

24 серпня на День незалежності України жителі Погребів відзначили свято рідного села. Чимало охочих зібралося переглянути концертну програму, відпочити, поспілкуватися з односельцями.

На святі були присутні почесні гості – керівник апарату райдержадміністрації Світлана Александрова,завідувач сектору культури, туризму і релігій райдержадміністрації Лариса Ковтун, керівники фермерських господарств «Зоря», «Світанок», які звернулися до присутніх з вітальними словами з нагоди Дня незалежності України та побажаннями достатку, радості, миру, любові та здоров’я, а селу – добробуту й подальшого процвітання України і сільської громади.

Відкриваючи офіційну частину, з теплими словами привітань до жителів села та гостей свята звернувся очільник Погребівської територіальної громади Володимир Хоменко. Сільський голова подякував спонсорам й активу села за допомогу в організації святкування. Оплесками привітали найстаршого жителя села (91 рік) та найменшеньку, якій виповнилося 3 місяці, та орденоносців, вручили цінні подарунки.

Гарний настрій присутні отримали від чудової концертної програми, яка була підготовлена силами районного будинку культури.

Азартної атмосфери додав розіграш безпрограшної лотереї, учасниками якої стали усі бажаючі.

По закінченню концерту пригощали усіх жителів і гостей свята смачною кашею.

Свято вдалося на славу й запам'яталося яскравістю барв та душевним теплом і стало імпульсом для подальшої натхненної та плідної роботи на благо рідного села.

За інформацією сектору організаційної роботи апарату райдержадміністрації

 

https://legalaid.gov.ua/