back

На Прилуччині з нагоди річниці незалежності проведено святковий турнір

24 серпня 2019

24 серпня за  підтримки Прилуцької районної державної адміністрації у селищі Ладан пройшов «кубок Незалежності», присвячений 28-ій річниці Незалежності України. У турнірі взяло участь 6 команд. Прилуцький район представляли команди «Авангард» -(селище Ладан), «Штурм» з Дмитрівки, Замістя , «Кристал» –селище Линовиця. По одному учаснику взяли участь від Срібнянського  району  село Гурбинці  та  Варвинського району село Світличне. Команди були поділені на 2 групи, кожна команда  в груповому етапі провела  по дві гри  з тривалістю матча 2/15.

За результатами групових етапів у матчі за трете місце змагалися команди  Фк «Авангард» з селища Ладан та «Штурм» з Дмитрівки. Гра закінчилася 0:0, тому вирішувалась доля 3 місця у післяматчевих пенальті .Чудова гра Ладанського воротаря Коваленка Сергія  подарувала місцевому «Авангарду» бронзові медалі.

У фінал цього  турніру потрапили  команди  Фк Світличне та Фк Замістя. Чудова гра нападника Вадима Бурляя з команди Світличне і його забиті два м’ячі у фіналі вирішила долю золотих медалей. Замостяни   програли з рахунком  2:0 і залишилися зі срібними медалями.

Світличне чемпіони «Кубку Незалежності».

Команди- учасники турніру були нагороджені грамотами, а призери турніру медалями і грамотами. Переможець турніру отримав чудовий кубок і медалі. В номінація "Кращий захисник" стали Ведмідський Олександр з Фк «Замістя», півзахисник Парубець Тарас з команди «Штурм» з села Дмитрівка, воротар Коваленко Сергій Фк «Авангард»,  в номінації "Кращий нападник" визнано Бурляя Вадима з Фк «Світличне». Всі кращі футболісти за позиціями і арбітри отримали призи.

Учасники святкових змагань пригощалися смачним кулішем.

 
 
 

 

 
 
 
За інформацією відділу освіти райдержадміністрації
https://legalaid.gov.ua/