back

Свято Першого дзвоника в Дідовецькій ЗОШ І-ІІІ ст.

02 вересня 2019

В.о. голови райдержадміністрації побував на святі Першого дзвоника в Дідовецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів. Денис Росовський привітав учнів, педагогічний колектив, батьків з початком нового навчального року наголосивши, що турбота про дітей та їх майбутнє - один з пріоритетних завдань державної політики. Для того, щоб виховати гідних громадян своєї країни, патріотів України докладаються всі зусилля органів влади, вчителів, вихователів, батьків.

У вітальному слові Денис Росовський зазначив, що нашій країні, яка нещодавно відзначила 28-ту річницю незалежності, дуже потрібна освічена, високоморальна, патріотична і духовно багата молодь, яка в майбутньому готова брати на себе відповідальність самовіддано розбудовувати країну як суверенну, незалежну, демократичну, правову державу, забезпечувати її національну безпеку, сприяти єдності української політичної нації та встановленню миру й злагоди в суспільстві. Від того, якими знаннями будуть озброєні наші учні після успішної реалізації концепції Нової української школи, залежить подальший розвиток нашої держави.

Також в.о. голови райдержадміністрації вручив школі подарунки - 2 персональні комп’ютери та принтер. 

.Вітали зі святом школярів заступник директора ТОВ «Курс-Агро» Олена Власенко, Дідовецький сільський голова Ірина Шуляк та вручили подарунки - шкільні набори кожному  першокласнику (25 шт.), спортивні м’ячі та телевізор.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
https://legalaid.gov.ua/