back

Розробка Стратегії розвитку Чернігівщини до 2027 року: визначено чотири стратегічні цілі

11 вересня 2019

 

В області триває розробка Стратегії сталого розвитку Чернігівської області на період до 2027 року та Плану заходів з її реалізації на 2021-2023 роки. Вчора, 10 вересня, під головуванням заступника директора Департаменту економічного розвитку Чернігівської ОДА Світлани Полторацької відбулося друге засідання профільної робочої групи. Нагадаємо, до її складу входять представники органів влади та громадськості, експерти і науковці.

До обговорення напрацьованого проєкту Стратегії долучився експерт Групи радників з впровадження державної регіональної політики Програми «U-LEAD з Європою» Олександр Волошинський.

Заступник начальника управління стратегії соціально-економічного розвитку Департаменту економічного розвитку Андріаннна Баженова представила стратегічні, оперативні цілі та завдання проєкту Стратегії, попередньо напрацьовані в тематичних підгрупах.

Сформульовано чотири стратегічні цілі: розвиток людського потенціалу, комфортні та безпечні умови для життя, підвищення конкурентоспроможності регіональної економіки, прискорений інноваційний розвиток пріоритетних галузей.

Члени робочої групи домовилися доопрацювати матеріали і зібратися наступного тижня, щоб остаточно узгодити всі позиції.

Після схвалення робочою групою стратегічних, оперативних цілей і завдань буде оголошено наступний етап – подання проєктних ідей, які стануть основою технічних завдань для проєктів регіонального розвитку.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/