back

Святкування Дня села у Ряшках

14 вересня 2019

14 вересня жителі Ряшок відзначили свято рідного села. Чимало охочих зібралося переглянути концертну програму, відпочити, поспілкуватися з односельцями.

На святі були присутні почесні гості – керівник апарату  райдержадміністрації Світлана Александрова, депутати місцевої ради, представники сільськогосподарських товариств.

Відкриваючи офіційну частину, з теплими словами привітань до жителів села та гостей свята звернулася очільник територіальної громади Світлана Чебакова.

Сільський голова подякувала спонсорам й активу села за допомогу в організації святкування. Оплесками привітали найстарших жителів села (кому за 90 років) та найменших, хто відсвяткував 50 років подружнього життя, вручили подарунки.

Всі охочі відвідали виставку місцевих умільців – це і вишивка, і в’язання, картини місцевих художників.

Гарний настрій присутні отримали від чудової концертної програми, веселих конкурсів та вікторин, які були підготовлені колективами Прилуцького міського будинку культури, центру творчості дітей та юнацтва.

Азартної атмосфери додав розіграш святкової безпрограшної лотереї, учасниками якої стали усі бажаючі.

Після концертної програми гостей та жителів села пригощали смачною польовою кашею, шашликами, іншими смаколиками, а дітей солодкою ватою.

Святкування Дня села пройшло урочисто та цікаво. Для наймолодших учасників було організовано справжнє дитяче свято з веселими розвагами та атракціонами.

Завершилося дійство молодіжною дискотекою.

Свято вдалося на славу й запам'яталося яскравістю барв та душевним теплом.

За інформацією сектору організаційної роботи райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/