back

У районі відзначили День рятівника України

17 вересня 2019

 

 17 вересня з нагоди професійного свята  в. о. голови райдержадміністрації Денис Росовський за добросовісне виконання службових обов’язків привітав працівників 3-го ДПРЗ У ДСНС України у Чернігівській області з охорони об'єктів.

У своєму вітальному виступі Денис Росовський відзначив, що Ваше професійне свято є державним визнанням неоціненного внеску людей цих мужніх професій - людей сильних духом, котрі з честю забезпечують надійний захист національного багатства, життя людей від вогню та стихії. Цілодобово підтримують постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом і завжди готові якнайшвидше допомогти тим, хто найбільше потребує невідкладної допомоги. Ваша повсякденна нелегка та небезпечна робота по праву заслуговує поваги і визнання жителів району.

 

З нагоди професійного свята за сумлінну працю, високий професіоналізм та особистий внесок у розвиток галузі Почесною грамотою райдержадміністрації і районної ради нагороджені:

- Старший лейтенант служби цивільного захисту Якименко Віталій Анатолійович – начальник караулу 12 ДПРЧ (м. Прилуки) 3 ДПРЗ У ДСНС України у Чернігівській області;

- Прапорщик служби цивільного захисту Горбань Олег Володимирович – пожежний – рятувальник 12 ДПРЧ (м. Прилуки) 3 ДПРЗ У ДСНС України у Чернігівській області;

- Старшина служби цивільного захисту Горбач Сергій Миколайович – водій 12 ДПРЧ (м. Прилуки) 3 ДПРЗ У ДСНС України у Чернігівській області;

- Старший лейтенант служби цивільного захисту Усенко Віталіна Михайлівна – провідний інспектор Прилуцького МРВ У ДСНС України у Чернігівській області.

 

З нагоди професійного свята  за сумлінну працю, високий професіоналізм та особистий внесок у розвиток галузі оголошено Подяку голови районної державної адміністрації:

- Молодшому сержанту служби цивільного захисту Клименку Михайлу Юрійовичу – пожежному - рятувальнику 12 ДПРЧ (м. Прилуки) 3 ДПРЗ У ДСНС України у Чернігівській області;

- Старшині служби цивільного захисту Марочку Ігорю Олексійовичу – водію 12 ДПРЧ (м. Прилуки) 3 ДПРЗ У ДСНС України у Чернігівській області.

 

Цього ж дня з нагоди свята в. о. голови райдержадміністрації Денис Росовський за добросовісне виконання службових обов’язків привітав працівників 5 -го ДПРЗ У ДСНС України у Чернігівській області.

 

З нагоди професійного свята за сумлінну працю, високий професіоналізм та особистий внесок у розвиток галузі Почесною грамотою райдержадміністрації і районної ради нагороджені:

- Старший прапорщик служби цивільного захисту Дем’яненко Валентин Володимирович – командир відділення 22 ДПРЧ з охорони об’єктів (м. Прилуки) 5 ДПРЗ У ДСНС України у Чернігівській області з охорони об’єктів;

- Сержант служби цивільного захисту Колесник Оксана Олегівна – диспетчер оперативно – координаційного відділення 5 ДПРЗ У ДСНС України у Чернігівській області з охорони об’єктів;

- Старший прапорщик служби цивільного захисту Левенець Сергій Леонідович – командир відділення 19 ДПРП з охорони об’єктів (с. Леляки) 5 ДПРЗ У ДСНС України у Чернігівській області з охорони об’єктів.

 

З нагоди професійного свята  за сумлінну працю, високий професіоналізм та особистий внесок у розвиток галузі оголошено Подяку голови районної державної адміністрації:

- Рядовому служби цивільного захисту Логвиненку Євгенію Сергійовичу – пожежному – рятувальнику 17 ДПРЧ з охорони об’єктів (м. Прилуки) 5 ДПРЗ У ДСНС України у Чернігівській області з охорони об’єктів;

- Рядовому служби цивільного захисту Люльці Сергію Миколайовичу – водію 19 ДПРП з охорони об’єктів (с. Леляки) 5 ДПРЗ У ДСНС України у Чернігівській області з охорони об’єктів.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

За інформацією сектору управління персоналом райдержадміністрації.

https://legalaid.gov.ua/