back

Шановні вчителі, працівники та ветерани освітянської ниви!

04 жовтня 2019

 

Щиро і сердечно вітаємо Вас із професійним святом – Днем працівників освіти, яке об'єднує всіх тих, хто відкриває нам двері у квітучий сад знань, науки, мудрості.

Відзначення Дня вчителя вже давно стало знаком всенародної шани і вдячності до тих, хто сходинка за сходинкою супроводжує дитину на її життєвому шляху, відкриває захоплюючий світ знань, допомагає мудрою порадою та радіє за успіхи своїх вихованців.

Знаємо, що кожен, хто обирає педагогічний фах, бере на себе відповідальність за тих, кого вчить і виховує. Разом з тим відповідає і за самого себе, свою професійну підготовку, право носити таке високе й почесне звання. В умовах суперечливого сьогодення все це здається непросто.

Та радує те, що, свій обов’язок ви виконуєте гідно, завжди були і залишаєтесь головним світочем у всебічному житті дитини, даруючи їй тепло свого серця, скарби своїх знань.

Хай у цей святковий день Ваші серця переповнює надія на процвітання української нації, паростки якої ви плекаєте своїм серцем і розумом.
Від щирого серця зичимо Вам справжнього людського щастя, міцного здоров'я, добробуту, віри у власні сили, невтомності у творчому пошуку.

З повагою!

Керівництво райдержадміністрації

 

https://legalaid.gov.ua/