back

II міжнародний форум «Кібербезпека. Захисти свій бізнес!»

04 жовтня 2019

 

Повідомляємо, що 16 жовтня 2019 року в м. Києві (вул. Велика Житомирська, 33, ТПП України, Сhamber Grand Hall) відбудеться ключова подія в сфері кіберзахисту - II міжнародний форум «Кібербезпека. Захисти  свій бізнес!».  Форум  відбудеться за підтримки  Ради Національної безпеки та оборони України. Організатори Форуму - ТПП України та Державна служба спеціального зв'язку та захисту інформації України.

Форум є головною  подією Місячника кібербезпеки  в Україні та має на  меті обговорення поточного стану в сфері кіберзахисту в Україні, обговорення ефективних механізмів захисту, представлення кроків із створення  Національної екосистеми кібербезпеки.  Доповідачами  Форуму  стануть  понад  30 профільних експертів з державних установ та бізнесу з України, США,  Німеччини  та  Ізраїлю.

Очікується понад 300 представників центральних та місцевих органів  влади, державних підприємств і установ, освітніх закладів, бізнесу з усіх  регіонів України та інших країн. В рамках Форуму відбудеться спеціалізована  виставка «Кібербезпека» за участю державних і приватних компаній, які  представлять свої розробки в сфері кібербезпеки та захисту.

Звертаємо увагу, що участь в Форумі безкоштовна, за умови  попередньої реєстрації на сайті Форуму.

Більш детально про Форум на сайті:

https://cybersecurity.ciseventsgroup.com/

 

 

 

https://legalaid.gov.ua/