back

Завітайте на Форум ділових та професійних жінок

07 жовтня 2019

 

 

 

Жінки різного роду занять та вікових категорій, яких об’єднує активна життєва позиція, запрошуються на обласний форум «WOMEN IN…», що відбудеться 16 жовтня у Чернігові. Організатори обіцяють багато новинок. Про деякі з них вони розповіли сьогодні на брифінгу в облдержадміністрації.

 

 

Заступник директора Департаменту економічного розвитку ОДА Світлана Полторацька: «Соціологічний портрет сучасної жінки свідчить про її ініціативність, відповідальність, здатність приймати рішення та брати участь в усіх суспільних процесах нарівні з чоловіками.

На Чернігівщині половина зайнятого населення — жінки. Найчастіше це фахівці галузей освіти, охорони здоров’я, промисловості, державного управління та сільського господарства. При цьому жінки контролюють чверть усіх малих підприємств області та шосту частину середніх і великих. Деякі з них зможуть поділитися секретами власного успіху на цьогорічному Форумі, продемонструвавши свою значимість у розвитку громади».

Учасниці заходу дискутуватимуть на декілька тем.

Про Форум ділових та професійних жінок — у прямій мові Світлани Полторацької:

Голова ГО «Спілка жінок Чернігівщини» Ірина Дорожкіна: «Цьогоріч оргкомітет значну увагу приділив бізнес-інноваціям та створенні власного бренду, що дуже цікавить жінок-керівниць. Тут нам допоможуть спікерки з Києва, а також місцеві підприємниці. Обов’язково поговоримо про участь жінок у розвитку громад, особливо у сільській місцевості, аби спільно знайти інструменти підтримки всіх бізнесових починань. Звичайно, не обійдеться без прикладів розвитку ІТ-технологій».

Заступник голови ГО «Спілка жінок Чернігівщини» Олена Пекуровська: «Сподіваємось, що буде цікаво та корисно. Адже історії успіху нашим учасницям розповідатимуть такі ж звичайні жінки, які не побоялися втілити свої мрії у життя. Вони також порадять, куди звернутися за допомогою та як захистити свої права».

 

Аби структурувати та закріпити отримані знання, у кінці Форуму проведуть стратегічну сесію «Розвиток жіночого підприємництва в регіоні», зазначила директор Чернігівського обласного молодіжного центру Ірина Сімонова.

 

Член правління ГО «Спілка жінок Чернігівщини» Олена Рогова: «Жінка може все. Навіть тоді, коли щось здається неможливим. Переконатися у цьому зможе кожен, завітавши на Форум. Поспішайте подати заявку на участь — із ста осіб запланованих гостей вже маємо 70 зареєстрованих. Із розвитком жіночого підприємництва запрошуємо ознайомитися і чоловіків».

За детальною інформацією можна звернутися до куратора проєкту Ірини Дорожкіної за телефонами (050) 3137045, (096) 0818840, а також менеджера проєкту Олени Рогової, (093) 0379482, e-mail: [email protected].

 

Департамент інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/