back

У районі продовжується ремонт доріг загального користування місцевого значення

17 жовтня 2019

 

 

Розпорядженням голови облдержадміністрації від 28 березня 2019 року № 70 затверджено перелік об’єктів будівництва, реконструкції, капітального та поточного середнього ремонтів автомобільних доріг загального користування місцевого значення за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам.

Відповідно до цього розпорядження на замовлення Управління капітального будівництва наразі проводиться поточний середній ремонт асфальтового покриття ділянки атодороги О251513 Боршна-Смош-Ряшки-Оникіївка в межах Смоської сільської ради.

Під час робочої поїздки  в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський разом з Смоським сільським головою Олександром Миколаєнком ознайомилися з ходом виконання ремонтних робіт.

Слід зауважити, що питання незадовільного стану цього автошляху постійно піднімалось мешканцями сіл Валківської, Смоської та Ряшківської сільських рад протягом десятка років. З минулого року за кошти субвенцій з державного бюджету виконано поточний ремонт 1,0 км дороги на території Валківської сільської ради, цього року проведено ямковий ремонт окремих ділянок вказаного автошляху і зараз виконується укладання шару нового асфальтового покриття на під’їзді до с. Смош.

Найближчим часом очікується початок поточного середнього ремонту ділянок автошляху Мала Дівиця – Дмитрівка – Білорічиця, де також на даний час тривають роботи з експлуатаційного утримання та ліквідації ямковості.

 
 
 
 
 
 
 
За матеріалами відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації.
https://legalaid.gov.ua/